Alarm & Overvågning

Overvejer du alarm og overvågning til dit private hjem eller virksomhed?

Hos Hjarsø El-teknik er vi uddannet i at varetage og udføre autoriseret installationer inden for alarm systemer og sikkerhed til privat- og erhvervskunder.

Et alarm system sikrer dig imod indbrud ved at sørge for notificering til alarm centralen samt hurtig udrykning. Overvågning har stor forebyggende effekt, idet mange ubudne gæster ikke har lyst til at blive filmet. Dette skyldes at de har en langt større risiko for at blive fanget af politiet eller myndighederne, hvis de bliver optaget på kamera.

Kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular, hvis du gerne vil høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med eller hvis du har nogle spørgsmål i forhold til alarmer og overvågning. 

Vi laver alt i overvågningsløsninger

Hos Hjarsø El-teknik laver vi sikkerhedsorienterede el-løsninger til større virksomheder og større værksteder. Vi sætter stor fokus på at vi løbende tager kurser og uddannelser i nye sikkerhedssystemer, alarm- og indbrudssystemer. Derfor kan vi altid følge med i den nyeste teknologiske udvikling, helt fra trådløse- til faste systemer.

Her er nogle af de former for kamera, som vi arbejder med. 

Om det enten en lille harddisk med 1-2 kameraer, der overvåger indkørslen og baghaven, eller det er flere kamera på eksterne servere, så har vi den rette løsning til dig.

Det er vigtigt for os, at alle skal kunne føle sig sikre i sit eget hjem!

Kontakt Hjarsø El-Teknik allerede i dag og få en konsultation omkring den perfekte sikkerheds løsning til dit hjem eller kontor.